Alla inlägg under november 2011

Av Carina Almqvist - 20 november 2011 17:41

Så himla otroligt nöjd jag är med mig själv i dag. Denna helgen har försvunnit i ett nafs. Skulle verkligen behöva en ledig dag i morgon, men tyvärr så måste jag jobba. Började klockan 10 i går med att handla och sedan började jag med fönstren. Det hann bli mörkt innan jag var färdig med köksfönstren. Sen var det matlagning och därefter sömnade jag nästan i soffan. Sen på det direkt igen efter frukost i dag. Då var det dom jäkla fönstren i stora rummet. De är så stora och jobbiga. Önska att jag hade haft fönster med bara en framsida och baksida att putsa. Sen var det dags för balkongen. Maken tog utsidan för det vågar inte jag. Man måste nämligen stå på balkongräcket för att nå ordentligt. Sortera tidningar, förpackningar, panta flaskor och laga mat. Nu ska jag äntligen få sätta mig i soffan och få lite helg vila åtminstone. Ingen träning har jag hunnit med i helgen. Tar igen det i morgon. Vi hörs.


Av Carina Almqvist - 18 november 2011 19:49

I kväll känner jag mig helt nere i knäppkängorna. Känner att allt kunde vara bättre. Kan inget längre. Får ingenting veta. Inga besked och inga lösningar. Varsågod. Någon annan får ta över.


Av Carina Almqvist - 17 november 2011 20:48

I dag har Trafikverket öppnat för provbokningar igen. Alla de stackars elever som inte kunde göra sin prov denna veckan skulle jag boka in på nya. Men inte fick de några förturer inte utan nu måste de vänta igen tills i mitten på december. Inte roligt att meddela dom det. Alla utom en var ändå glada och tacksamma för min hjälp. Dagen har verkligen gått i ett kör i dag. Jag har tillochmed inte hållit rast idag. Men faktiskt så gör det mig inget. Jag tyckte att det var superkul att allt funkade igen. En pappa till en elev som tog körkort september 2010 kom in och snackade och tog en kopp kaffe idag. Det är gott betyg tycker jag. Efter mat och träning så kollar vi nu på Bingolotto och dricker glögg. Mums. Men bingot kunde jag vara utan för jag tycker det är lite tramsigt faktiskt. Men nu har vi ju mysigt som söte sonen säger. Hoppas vi vinner något när vi nu ska sitta här.

Macka med ägg

Banan

Ananaspulver

Clemantin

Spagetti med köttbullar

Glögg och mandel

Tränat som vanligt med ljusblåmannen. Han tyckte att jag skulle räkna ut hur många mil jag har gått sedan jag började. Jag ska faktiskt göra det vid tillfälle.

Kram och lycka till alla bingospelare.

Av Carina Almqvist - 16 november 2011 21:15

Något som kan göra att jag går upp i falsett är när människor inte kan städa i tvättstugan efter sig. Att man ska behöva börja med att dammsuga och torka av både tumlare och tvättmaskiner innan man kan börja tvätta själv. När jag ska börja tvätta efter en lång arbetsdag så vill jag ju bara komma igång så fort som möjligt så jag inte behöver hålla på tills jag ska lätta mig. Jag har bestämt mig för att om det är skitigt nästa vecka med så inte f---n ska jag städa heller. Det verkar ju inte behövas. Nä fy tusan för människor som inte kan göra rent efter sig.  Hade jag bara haft plats i badrummet så skulle jag skaffat mig en egen maskin och skitit i tvättstugan.

I dag på jobbet snackade vi faktiskt lite julklappar. Inte klokt va? Att jag som inte gillar julen pratade julklappar. Men man rycks med lite lätt. Särskilt i år. :).

I morgon är en ny dag och snart är det helg igen. Då måste jag verkligen försöka hitta någon tröja och varma, snygga kängor. Jag fryser fötterna av mig redan på jobbet. Hur ska det då bli när det blir riktigt kallt?

Macka med makrill i tomatsås

Banan

Ananaspulver

Clemantin

Blåbärspulver

Tjockaretunnbröd med ost och paprika

Tomat och äpple

Ingen träning i kväll eftersom jag har haft tvättstugehelvetet.

Av Carina Almqvist - 15 november 2011 20:18

Jag kommer inte att tillåta att någonting tar ner min styrka och mitt humör nu när jag har kommit så här långt. Jag kämpar för att försöka hålla allt flytande och jag vill gärna få någonting tillbaka. Tog fram ett par jeans som jag inte har haft på måååååånga år. För några veckor sedan så kunde jag inte få dom upp om rumpan men i dag så satt dom perfekt. Så jäkla kul. Kallt och soligt har det varit i dag. Vilket gör humöret lättare.

Youghurt med kuddar

Banan

Blåbärspulver

Clemantin

Köttfärslimpa,potatis,sås och gröna böner

Tränat tillsammans med BMWkillen och ljusblåmannen som var grå ikväll.


Av Carina Almqvist - 14 november 2011 20:45

Så har jag jobbat första dagen på en ny vecka igen. 5 nya intensivelever. Alltid kul att träffa nya elever. Helgen gick allt för fort. I går var vi hos mina svärföräldrar och grillade kött. Som alltid så var det otroligt gott. Stort plus till grillaren.

Fortfarande ligger trafikverket nere vilket gör att jag får telefonsamtal från oroliga föräldrar och elever. De undrar när och hur det ska bli av. Jag kan inte svara på något för jag har inte fått veta något mer än att det är stängt även i morgon och mer info följer vid halv 5 i morgon. Fortsättning följer.

Macka med skinka

Banan

Blåbärspulver

Clemantin

Ananaspulver

Tunnbrödsmacka med philadelfiaost.

Tomat och äpple

Tränat som vanligt




Av Carina Almqvist - 12 november 2011 13:00

Harregud så många tankar som flög igenom huvudet när jag fick ett samtal från Camilla. Arbetskamrat till syrran. Jag tänkte direkt att något har hänt henne. Men tack och lov så hade Camilla ringt fel. Hon skulle till en annan Carina. Så jäkla tokigt det kan bli men en hjärtattack var nära till hands. Nu har jag handlat och tränat och ska fixa till tårtan och sedan väntar jag hem killarna vid 14.30 Hoppas de får bilen klar tills dess. Det hade varit något att bita i Morfars bil. Den har nog inte blivit putsad på många år. Men nu ska den bli fin igen. Tårtbottnarna blev klara 21.30 i går kväll. Då la jag kokt äggkräm emellan och i dag ska jag bara dekorera med grädde och mandarinklyftor. Och vet ni vad? Jag kommer att unna mig en liten bit ikväll.

Ha en otroligt skön helg och njut av det vackra vädret.

Macka med kalvsylta och rödbetor

Sesamknäcke med kantarellost

Ikväll blir det kalkon med tillbehör hos kära mor.

TÅRTA.

Tränat hela rundan

Av Carina Almqvist - 11 november 2011 19:16

Så där ja. Då har jag jäktat litet igen. Jobbat som vanligt och fortfarande har dom inte fixat kunskapsprovet på trafikverken så jag har ringt och meddelat alla som skulle skriva upp på måndag och tisdag att tyvärr så går inte det. Det ska vara stängt både måndag och tisdag och sedan vet dom inte vad som händer. Mycket dåligt alltså. Stackars elever. När jag slutade jobba idag körde jag direkt hem till mamma och pappa och bytte bil. Mina underbara killar ska putsa och polera den från mig till honom på farsdag. Snällt va? Sen när jag kom hem så stack jag direkt ner i lokalen och gick en timme och körde 30 X 2 situps. Mer hann jag inte för jag har lovat att baka rismaräng tårtan tills i morgon. En rismaräng botten tar 80 minuter i ugnen och jag ska göra 2. Nåja. Nu är den första i alla fall i ugnen och jag är inkrupen i mysoverallen. Tar en kopp kaffe och väntar tills nästa botten ska in i ugnen. Jag önskar alla en underbar fredagskväll.

Macka med kalvsylta och rödbetor.

Banan

Ananaspulver

Clemantin

Ananaspulver

Något gott till kaffet blir det nog.

  

Ovido - Quiz & Flashcards